Xarxes socials

Tokyo: Harajuku i Yoyogi Park

dimarts, 6 de desembre del 2011
Després de passar una setmaneta per la zona de sud de Japó, diumenge ens vam aixecar ben aviat per anar cap a Tokyo! :D Quina emoció! jeje
Vam arribar cap a les 10 després d'unes dues hores de viatge amb el Shinkansen. Primer de tot vam anar al Sakura House Ikebukuro per deixar les maletes.
Com que encara no tenien l'habitació preparada, vam deixar les maletes a recepció i vam marxar pitant cap a la zona de Yoyogi park i Harajuku perquè voliem veure el cosplay, les gotik lolites, els rockabilis i tot l'ambient de per allà!! (per qui no ho sàpiga el diumenge és el dia en que totes aquestes tribus urbanes es reuneixen i es recomana anar a la zona aquest dia).


(estació de Harajuku)

Quan vam arribar a l'estació de Harajuku ja vam començar a veure ambient i a més vam tenir la sort que precisament aquell dia al Yoyogi feien una espècie de festival de balls tradicionals amb moltes comparses! Era molt guai!! Ens vam quedar una bona estona per allà mirant els balls i fent vídeos! Portaven uns vestits xulíssims!!







Després vam anar a veure el temple de Meiji, i pel camí ens vam parar a fer unes fotos amb uns fanals, i va venir un japonès amb una càmara rèflex molt grossa i ens va demanar si em podia fer unes quantes fotos amb els fanals...
Li vam dir que sí i diu en Yesu que els fanals no els va ni agafar, que em feia primers plans. Quin paio més raro! Més endavant vam veure que anava parant a totes les noies estrangeres per fer-los fotos...
La veritat és que a Japó ens va passar algunes vegades això de que ens paraven per el carrer i ens demanaven si es podien fer fotos amb nosaltres! jejeje Nosaltres deiem que sí perquè ens feia gràcia!

(la foto amb els fanals que fèiem nosaltres i que en teoria havia de fer-me el japo...)

Al temple de Meiji hi havia un casament tradicional i vam poder fer unes quantes fotos als núvis! :D



Després vam voler acostar-nos als estudis de la NHK (la televisió japonesa) que estan per allà aprop i havia llegit a no sé on que es podien visitar.
No vam poder anar als platons de tele perquè estaven tancats, però a la part de sota de l'edifici hi havia una exposició sobre terratrèmols perquè es complien no sé quants anys del terratrèmol de Kobe.

(els estudis de televisió)

(amb les mascotes del canal NHK)

Era super interessant l'exposició i vam enganxar que feien un programa en directe per els nens més petits per explicar-los que és un tsunami i com es produeixen els terratrèmols.


També hi havia una sala on feien projeccions en 3D amb un reportatge sobre el terratrèmol de l'11 de març. (Tot això era gratis!!)


I l'atracció de l'exposició: un simulador de terratrèmols!
Era total!! Tu t'asseies en una cadira i davant tenies una pantalla on veies l'habitació d'una casa. Hi havia una compta enrera i quan s'acabava el compte enrera la cadira començava a moure's d'un costat a l'altre com si fós un terratrèmol (allà t'explicaven que era igual que el de Kobe) i a la pantalla anaves veient com queien les coses de l'habitació! Deu n'hi do quina sensació!



Va estar molt bé perquè els que portaven el simulador van parlar amb nosaltres i ens van anar explicant la intensitat del terratrèmol i curiositats vàries.

Després de tot això vam decidir anar a dinar, i com que als voltants dels estudis de la NHK estava ple d'atraccions i paradetes de menjar (en motiu de que feien el festival aquest de balls tradicionals) vam menjar uns pinxos molt bons en un xiringuito d'una comparsa!! Estaven boníssims! :D

Ben dinat, vam anar a fer una volta al Yoyogi park per veure l'ambient! I vam trobar molts grups d'estudiants que anaven amb radiocassets i es posaven a ballar com posessos al mig del carrer! I feien com coreografies en grup. Ara us poso unes quantes fotos:





Caminant cap a Harajuku vam veure els Rockabilis!! Els Rockabilis són japonesos que es disfressen de velles glòries del rock amb tupes i gomina amb un look com dels anys 60-70!
Feien pinta de xungos i de tenir mala llet, però vam anar a demanar-los unes quantes fotos! jejee




En teoria ballen i fan espectacle, però quan nosaltres érem allà l'únic que feien era fumar i veure cervesa...
Vam estar més de mitja hora per allà asseguts esperant que ballessin i fessin algo.. però com que continuaven sense fer res al final vam marxar... (quina pena jo volia veure com ballaven!)

Llavors vam anar a Harajuku per fer un volt a la famosa "Takeshita Dori" (és un carrer ple de botiguetes on van totes les noies, i està ple de Gothic lolites i gent disfressada de manga!)



(com podeu veure a les fotos, estava a reventar!! Era una mica agobiant)

En aquest carrer flipaves, veies gent amb unes pintes estranyíssimes!! I estava a tope, casi no podies passar... jo una mica més i moro ofegada perquè a sobre feia moltíssima calor!


(Gothic lolitas i lolitos! jiji)

(pobres... els vam parar nosaltres a demanar-los una foto, i llavors van venir com 20 persones més que també els hi demanaven... jeje ens devien maleïr!)

Vam entrar en unes quantes botigues a veure les coses que venien! jeje Tot era roba de lolitas, vestidets, mitjonets de puntes (els hi encanten a les noies! ja pot fer 40 graus de calor que elles van amb mitjons!), bolsos, ninotets! Era molt curiós!

(els mitjonets que els hi agraden tant)

(jo provant-me coses i fent fotos d'estranquis... no et deixen fer fotos, em van pillar i em van renyar per això només tinc aquesta...)

A Takeshita Dori també hi ha la botiga Daiso Harajuku on tenen tot de coses per només 100 yenes. Però em va decepcionar perquè pensava que trobaria coses xules i no em va agradar res...


Finalment després de voltar per el carrer, vam anar cap al carrer paral·lel (un de molt principal i gran que ara no recordo com es diu) per anar a l'Oriental Bazaar (un bazar que tenen coses a bon preu i que està super bé!).
Allà a l'Oriental Bazaar em vaig firar!! Vaig comprar la tira de souvenirs per mi i per regalar i també em vaig comprar un Kimono molt macu amb sabates de conjunt!! :D


I després de tot això vam decidir anar a peu fins a la zona de Shibuya que està a uns 10-15 minuts a peu!
Però la resta de la crònica la deixo per la pròxima entrada que avui ja estic cansada! :D

Aleeee fins la pròxima!
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

3 comentaris:

  1. dioooooooooooooooooooooooos quines pintes els "lolitos" xDDD impresionant!!! veure si al final aconsegueixo anar jo disfressada a takeshita dori!! i mes a la evangelion store xDD

    per cert quant et va costar el yukata????? per ferme una idea de si en trobaré alguns baratets xD

    ResponElimina
  2. Eii doncs em va costar uns 4100 yens el yukata, 1000 yens les sabates i el cinturó uns 1200 yens.
    Aniràs disfressada de lolita a Takeshita dori?

    ResponElimina
  3. de lolita??? que va jajaja
    tinc la disfresa de aquesta pj de evangelion:
    http://digilander.libero.it/Animanga2000Eva/immagini/misato/misato006x.jpg

    ResponElimina