Xarxes socials

Kamakura

divendres, 10 de febrer del 2012
El divendres, vam decidir dedicar el dia a visitar Kamakura i Yokohama.
Com que no tinc massa temps per escriure, avui explicaré Kamakura i el pròxim dia parlaré de Yokohama.

(El gran Buddha)


Primer de tot cal dir que el dia de Kamakura i Yokohama ja estavem super reventats de tants de dies de viatge a tope i el cansament es començava a notar... casi no tiravem...

Vam agafar el tren a Tokyo fins a l'estació de Kita Kamakura, i allà vam baixar i vam decidir fer a peu tot el trajecte fins a Kamakura Station.
Crec que és la millor opció perquè la gran majoria de temples estan per el camí i així vas passejant i et vas desviant a mirar-los.

Vam visitar els temples més típics: Engakuji, Tokeiji Temple, Jochiji Temple, Kenchoji Temple, Ennohji Temple, Kamegayatsu Kiridoshi, Jokomyoji Temple, Tsurugaoka, Hachimangu shrine (els gratis, perquè als que s'havia de pagar vam passar... ja portavem tants de dies visitant temples que ens feia mandra...).





El passeig de Kita kamakura a Kamakura és molt agradable i no se'ns va fer pesat! :D



Abans d'arribar a Kamakura station et trobes amb un carrer ple de botiguetes de souvenirs (Komachi Dori street). Tenen coses xules, però nosaltres ja haviem comprat els souvenirs els dies anteriors.

Un cop vam ser a l'estació vam pujar a un bus perquè ens portés fins al gran Buddha! (ja no volíem caminar més).
El gran buddha em va encantar! És una passada i súper gran! :D Ens hi vam fer mil fotos!! jiji



(Mireu que petita em veig al seu costat! jejee)

(La zona és molt xula, i vam tenir sort que no hi havia casi ningú)



Aquí vam demanar a un japonès que ens fes una foto amb el buddha ("please a photo with buddha") i això és el que ens va fer, apa a tallar el cap!! XDDD 

Sort que al segon intent ho va fer bé! jajaja


Es pot entrar dins del buddha (val 25 yens) i pots veure com és la sala de dins i com està fet. Això em va sorprendre perquè em pensava que el buddha no estava buit per dins. Si més no val la pena entrar-hi, és curiós! :D

Un cop vist el buddha vam buscar un lloc per dinar, i vam acabar en un restaurant Hawaià. Vam menjar un menú d'uns 1000 yens que estava deliciós! La mestressa del bar era una dona mig hawaiana mig japonesa, i ens va tractar molt bé.
Tot el bar estava decorat a l'estil hawaià i et posaven vídeos de balls típics d'allà. També hi havia una petita botiga al costat que venien coses de Hawai.

Després de dinar ens vam acostar a la platja de Kamakura però feia molt de temporal (el tifò Thalas estava tocant terra i nosaltres allà tan feliços sense enterar-nos...).
Hi havia unes onades altíssimes i feia molt de vent! No hi havia ningú pel carrer, només un flipat que feia surf! (vaig arribar a patir per ell perquè amb aquelles onades que feia....)



(A la foto no s'aprecia però les onades eren gegants!!)

(Estava ple de cartells avisant de perill per el nivell del mar... deu ser una zona propensa a tsunamis...)

Com que feia molt de vent i mal temps i en vistes que s'acostava el tifó, vam donar la visita a Kamakura per acabada i vam agafar el tren cap a Yokohama.

A la pròxima entrada us comento què tal per allà!!

Sayonara babies!!!
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

6 comentaris:

  1. eiiis!! vau anar en bus fins el buddah???????? jo tenía apuntat el tren (que no es monorail encara que li diguin xD) que va de kamakura fins a hase, pero no sabía res del bus :S

    ResponElimina
  2. Eii sii! Hi ha busos des de l'estació amb molta freqüència! Nosaltres no ho sabiem i anavem cap a l'estació a buscar el tren, pero vam veure l'autobus que anava cap al buddha i ja sortia de seguida i el vam agafar.

    ResponElimina
  3. i es mes barato??? aixó m'ho hauré de mirar jaja

    ResponElimina
  4. No m'enrecordo al 100% però diria que ens va valer 200 yenes...
    Quan val el tren??

    ResponElimina
  5. Hola!
    Estic planificant l'excursió a Kamakura. Més o menys quantes hores hi vau dedicar vosaltres?

    ResponElimina
  6. Hola!!!
    Doncs a Kamakura i vam estar un matí només (de 10 a 14:00 més o menys).
    Compta que amb unes 4 o 5 hores en tens prou.

    Vam anar a peu de Kita kamakura a kamakura i anavem veient els temples que ens agradaven més que ens trobavem pel camí (no es gaire estona la caminada, es pot fer bé).
    Després vam anar de kamakura al gran budha amb bus (un 10 minuts), vam dinar per allà aprop i ens vam acostar a la costa, però no vam anar a l'illa d'enoshima.

    ResponElimina