Xarxes socials

Tokyo: Ueno, Roppongi i Ginza

dimecres, 29 de febrer del 2012
Avui toca explicar el nostre últim dia a Japó... aiii em poso trista i tot!! Ja m'agradaria poder tornar allà ben aviat!

(Aranya gegant a Roppongi Hills)

L'últim dia vam anar a tope perquè ens faltaven moltes coses per veure i ho volíem veure tot! jeje
Vam visitar els barris de Ueno, Roppongi i Ginza.

El primer lloc on vam anar va ser al barri de Ueno, i vam començar visitant el Ueno Park.
És molt xulo i està ple de nenúfars! :D Era molt gran i maco!





Nenúfars per tot arreu!



Després de fer un passeig per el parc, vam passar per davant del zoo de Ueno i en veure que era tan barat (només valia 600 yens) vam decidir entrar-hi (no estava previst però va valer la pena).
Allà vam disfrutar com nens! jeje
Vam veure el panda gegant, les foques, els monos, les zebres.... tot tipus d'animals! Va ser molt divertit! Amb la tonteria vam acabar dinant allà i tot!
Ara us poso una selecció de les millors fotos! Val la pena anar al zoo!

L'estrella del zoo!




Quina carona!


(Maquíssims!!)



Un cop dinats, vam fer una volta per el merca d'Ameyoko, el més famós de Ueno. És un mercat on hi ha ple de menjar per el carrer i és curiós de veure... però em va fer una mica de fàstig tant de menjar per allà barrejat... A més tothom ho remenava! jeje

Al mercat, hi vam estar uns 20 minuts ja que no ens podiem entretenir més. Vam agafar el metro i cap a Ginza.

Mercat d'Ameyoko



El barri de Ginza és el barri pijo de Tokyo, està ple de botigues de marca caríssimes i hi havia gent molt pija voltant per allà.
Vam veure el famós rellotge de Ginza Wako i després vam anar a l'edifici de Sony que és una passada!
A l'edifici de Sony pots remenar-ho tot, tot i tot! jejeje Veus els últims models de càmeres digitals, càmeres de vídeo, mòbils, tablets... i et deixen jugar amb els aparells i fer proves! Va ser molt divertit!

(Jugant amb les càmeres de Sony! Increïbles!!)


(Auto detecció facial inclús amb vibració i moviment!)

(Simuladors)


(El rellotge de Ginza Wako)


Després també vam entrar a una botiga on hi havien cotxes exposats i podies pujar-hi (era semblant a la de Toyota amlux, però ara no recordo el nom).

Potser us preguntareu si vaig anar al mercat de Tsukiji, doncs no... No ens motivava gaire el tema del peix i el fet d'haver-nos d'aixecar tant i tant aviat... a més molts amics que hi han anat ens van dir que a l'hora de la veritat els havien fet fora i no els havien deixat entrar... I vam decidir passar.... Potser en un futur viatge.

Llavors vam anar cap al barri de Roppongi i allà vam visitar l'edifici de Roppongi Hills.
És un edifici que està ple de botigues, restaurants i també és hotel. Hi ha molt bones vistes des dels pisos de dalt de tot.
Allà vam fer la bona obra del dia! jejee mentre passejàvem, vam veure una sabateta de nen perduda al terra, i al cap d'uns 5 minuts 2 o 3 plantes més amunt de l'edifici vam veure un cotxet amb un nen i que li faltava una sabata. Era la que havíem vist nosaltres!! Llavors no sé com, vam parlar amb el pare perquè ens seguís i va poder recuperar la sabata (estava al mateix lloc on l'haviem vist, com són els japonesos eh??). Va estan molt agraïts i ens van fer mil reverències! jejeje

(Edifici de Roppongi Hills)


Als peus del Roppongi Hills hi ha com una esplanada molt xula on tens vistes increïbles de la torre de Tokyo, i també hi ha una escultura d'una aranya que és una còpia de la que hi ha al costat del museu Guggenheim de Bilbao. Ens va fer gràcia!!
També hi ha una rosa gegant molt xula que queda de conya a les fotos amb la torre de Tokyo de fons!
Us recomano que visiteu la zona perquè està molt bé.

(Igual que l'aranya de Bilbao!)


(M'encantava aquesta rosa!)





Del barri de Roppongi només vam tenir temps de veure això ja que se'ns acabava el temps.. llàstima!
Vam marxar cap a l'hotel a canviar-nos perquè a la nit ens havien convidat a una festa: "SPANISH PARTY"! A la pròxima entrada us explicaré en que consisteix aquesta festa i tots els detalls! ;)

Apaaa sayonara!!!!!!!!
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

3 comentaris:

  1. es que el parc de ueno ha de ser inmens!!! nosaltres aprofitarem el día d'arribada per veure el zoo i part del parc, la part nord la veurem al endemá que farem Yanaka, baixar per ueno i cap akihabara a que el nen es distregui xD

    ResponElimina
  2. Siii és molt gran! I el zoo està super bé!! És molt entretingut i mola veure els japos per allà d'excursió amb la family! jiji
    Nosaltres no vam tenir temps de veure Yanaka... :(

    Et queda res per marxar eh??? kina envejaaaaaaaaaaaa!

    ResponElimina