Xarxes socials

Musicals de Broadway

divendres, 4 de maig del 2012
Hola a tothom! 
Avui parlaré sobre els musicals de Broadway, no podeu marxar de Nova York sense haver-ne vist algun! ;)

Al voltant de Times Square hi ha Broadway i et trobes tots els musicals que et puguis imaginar! Teatre gegantins i plens de llums que són espectaculars!




A mi m'encanten els musicals i tenia clar que volia veure'n algun, i després de molt pensar-hi vam decidir d'anar a veure "West Side Story".
Ens havien dit que es podien comprar les entrades el mateix dia del musical, però com que no sabiem bé com funcionava el tema entrades i com ho haviem de fer, per tant vam comprar les entrades amb antel·lació a través de la web oficials de Broadway:

(després vam descobrir que es podien comprar el mateix dia i a molt bon preu, al final d'aquesta entrada us ho explicaré! jeje)

La veritat és que és una mica car... si no recordo malament les entrades per West Side Story (al primer pis) ens van costar uns 80 euros per cap... Però va valer la pena!

El teatre del musical estava bastant bé i el musical va estar molt xulo!! (Tot i que van canviar d'ordre coses clau de la peli que fèien que perdés). Però un 10 pels ballarins i cantants! jeje

(teatre de West Side Story)

(El sostre del teatre molava, ara la foto no s'aprecia tan però era macu)

(Abans de començar al funció)

(A la sortida del teatre, com veureu és dels més cèntrics al costat del McDonalds i al mig de Times Square)

Si no us voleu gastar tanta pasta per veure un musical hi ha una opció boníssima per veure'ls a bon preu, i és comprant-los a "Tkts" el dia mateix.
Tkts són com unes taquilles que hi ha a Times Square (ben bé a sota de les escales vermelles del centre la plaça) on cada dia obren de 12 a 2 del migdia aproximadament i venen entrades de la gran majoria dels musicals al 30, 40 i fins al 50% rebaixades!

Com que ens havia agradat tant West Side Story, ens vam quedar amb les ganes de veure algun altre musical, així que vam anar a fer cua a "tkts" (Aneu-hi aviat perquè es formen unes cues gegants! Vam estar casi dues hores).

(taquilles de Tkts)

(Estan situades ben bé sota les escales vermelles de Times Square)

Mentre fas cua per les entrades, tenen com unes pantalles on et posa tots els musicals que venen i quin % de  descompte et fan. També posa si queden entrades o no.
Gràcies a això vam aconseguir entrades per veure "The Lion King" molt i molt bé de preu: 35 euros (i valien 80!!)
L'avantatge de Tkts és que les entrades et surten tirades de preu, el desavantatge és que te la jugues a no trobar entrades per el musical que vols o que s'acabin mentre ets a la cua, però com que hi ha tanta quantitat de musicals... jejeje

(mentre fèiem cua ens vam trobar amb alguns frikis... jejjeje)

I aquell mateix vespre cap a disfrutar del Rei Lleó! :D 
El teatre on el fèien (El Kodack) era encara més increíble que l'altre... de fer li donava mil voltes! :D

I què dir del musical.... uauaaa és dels millors que he vist mai!! Impressionant! Fliparíeu amb els maquillatges, vestuaris, com fan l'escena de l'estampida, les cançons....
Jo el recomano a tothom!! Ara que el fan a Madrid no us el perdeu!!!!!!!!!

(màscara de l'Scar)



(Aquest teatre també queda just al costat de Times Square)


I això és tot per avui, la setmana que ve més! :D
Bon cap de setmana!

SARA
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

2 comentaris:

  1. Coto, et vaig seguint, de tant en tant! aquesta entrada m'ha cridat l'atenció, evidentment ja saps per què! musicals!!!!!!!!!!!!!!!! :) està molt bé el teu bloc! Un petonet!

    ResponElimina
  2. uooo es bo saberho!!! moltes gracies!! nosaltres el capritx será un partit de la NFL xD pero si cuadra algun musical així baratet...

    ResponElimina