Xarxes socials

Souvenirs Japonesos

dijous, 15 de març del 2012
Avui dedicaré l'entrada als souvenirs japonesos que vam comprar! N'hi ha de curiosos i divertits! jeje

El meu preferit és el Yukata que em vaig comprar al baazar Oriental (Shibuya)! El conjunt de Yukata, sabates i el cinturó (no recordo el nom que té ara) em va costar uns 5500 yens (50 euros aproximadament).
M'encanta és xulíssim!!! Aquest any l'he fet servir pel carnaval i tot! :DQuan erem a Kyoto vam veure una botiga on feien estampacions de samarretes, i jo em vaig fer aquesta on a davant posa I love Tokyo i per darrera el meu nom en Japonés. Em va costar uns 2000 yens (19-20 euros).


El souvenirs que mostro a continuació me'ls vaig comprar a Asakusa, i són: una nina-clauer típica, un iman que marca la temperatura amb la foto del monte fuji (em va costar molt trobar imans amb fotos de paisatges japonesos... no en tenen gaires i la gran majoria d'imans són de dibuixos i no de fotos) i un amulet de la salut (en vaig portar varis per a familiars diversos i un per mi!)


(detall de la nina, és com una kokeshi... li vaig regalar a una amiga! ;D)

Tatxan!!! Aquí veieu les meves Kokeshi dolls!! M'encanten!!! N'hi havia tantes!! Me les hauria comprat tot de lo xules que són! jejjee
La més gran la vaig comprar a Miyajima (a una botiga allunyada del centre, em va sortir més barata... crec que uns 1800 yens), i la més petita que porta un vestit blau és de les botigues d'aprop del llac Chujenji (Nikko) i em va costar 1200 yens.


Ens vam enamorar del tori de Miyajima i no vam poder eviatar comprar una reproducció!!! jejeje També el vam comprar a una botiga allunyada de Miyajima i ens va sortir per 2000 yens (és grosset).


Així de maca tenim la capçalera del llit de l'habitació! jejeje El Tori, les Kokeshi i una espècie d'ambientador japonès-chinès que ja teniem! jeje


Com que fem col·lecció d'imans de la nevera em vaig comprar tot aquest estoc! Com us comentava abans, em va costar molt trobar imans amb fotos de paisatges... tots eren dibuixats o amb formes! A més els imans no són un souvenir del que abunden més allà... (els clauers sí... en tenen a patades!!! jaja)


En aquesta foto es poden veure dos amulets més, el rectangular de fusta (no es veu gaire res) té un dibuix d'un bosc de tardor japonès i el vaig comprar al temple de plata de Kyoto per 300 yens.
L'altre amulet és com el que he posat més amunt, serveix per la salut.
Els pròxims souvenirs que us ensenyo són un tero-tero (groc) i la mascota del Mont Fuji (blau).
El tero-tero és un amulet japonès que es posa a la finestra per atraure al bon temps i perquè no plogui. (Sempre n'havia volgut un!! Sortia a Doraemon! jeje). 
El vaig comprar en una parada del metro de Tokyo per 300 o 400 yens.


I l'altre és la mascota del Mont Fuji, que la característica que té és que si la poses sobre algun lloc que té molta escalfor (un radiador, a les vores de la banyera... etc) doncs amb la temperatura fa llum de diferents colors! És molt xulo! jajaja
Em va costar 300 yens! Són la ostia els japonesos fan cada invent i val 4 duros!!! jeje Me'l vaig comprar al museu del Mont Fuji!


Em vaig comprar varis paquets de palillos per regalar als amics! jeje
Els paquests més grans (de 6 unitats) els vaig comprar a la botiga "Don quijote" per només 100 yens! I els altres paquets on només hi ha dos palillos són del baazar oriental de Shibuya i em van costar 200 yens (són més pijos que els altres! jejeje).


També em vaig comprar un mini-mirallet per dur al bolso (100 yens a la botiga del Don Quijote) i un metxero d'Asakusa per el meu pare (sort que ara ja ha deixat de fumar!).


Això que us ensenyo a continuació és total!! XDDD Serveix per treure els punts negres de la cara!! És com un ferro amb un cercle que te'l passes per la cara sense esforç i et treu totes les "espinilles"!! És una minaaaa! Però has de vigilar de no passar-te'l gaire fort perquè et pots fer mal!
El vaig comprar per només 100 yens en una botiga de la cadena "Don Quijote" (per més info mireu l'entrada sobre el mont fuji)! Allà vaig comprar moltes coses més, entre elles una espècie de rectangle de goma que serveix per treure els pèls de gat! És increíble va super bé!!! I també ens va costar 100 yens! (no tinc foto d'això.... ja miraré de fer-ne una).


A l'observatori de l'ajuntament de Tokyo em vaig comprar unes quantes postals de paisatges japonesos! jeje
Cada postal valia 100 yens.

La mini-reproducció ventosa del fanal d'Asakusa tampoc podia faltar! jejeje La vaig comprar a les paradetes del voltant del fanal per 400 yens.


Aquesta foto no es veu gaire bé, però són uns punts de llibre amb dibuixos de llocs de Tokyo. Estan super ben dibuixats i els colors m'agraden molt, n'hi ha d'Asakusa, la torre de tokyo, Shibuya... Van tots junts amb un pack.
Ho vaig comprar a dalt d'una de les torres de l'observatori de l'ajuntament de Tokyo. Crec que em van costar uns 800 yens..

Em descuidava aquesta mini Kokeshi que també vaig comprar a Miyajima per 400 yens! :D


M'encanta com queden les 3 kokeshi juntes!! jejee Espero anar ampliant la familia!


I fins aquí arriben les meves aventures al Japó! Ha estat un plaer compartir les meves memòries am tots vosaltres.... trobaré a faltar explicar coses de l'increíble viatge que vam fer!
Espero poder tornar a Japó ben aviat i seguir explicant curiositats i anècdotes!!!!

Ara em prendre uns dies de descans però en breu em posaré a explicar-vos un altre gran viatge: NEW YORK i les NIAGARA FALLS.
Espero que us agradi i que no deixeu de llegir-me!!!

Fins aviat!!!
SARA
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
  Blogger Comment

3 comentaris:

 1. El cinturó es diu Obi.
  Una pregunta, hi habien yukatas mes baratos al oriental bazar???
  Jo vull intentar trobar una figureta de Jizô ^_^ m'agrada molt!! i el kitsune també m'encanta ^_^

  com mola la cançó jajaja "et tallaré el cap" xDDD

  et continuaré llegint ^_^ (a mes NY m'interesa jijiji)

  I recorda no es un SAYONARA! es MATANE!!! (fins aviat !!)

  ResponElimina
 2. Jo a l'oriental baazar és on els vaig trobar més barats! jeje
  I el que em vaig comprar jo és talla de nen perquè els altres m'anaven grans! jiji
  I em vaig provar un de nens i m'anava fet a mida! jijiji
  Però bueno no hi havia gaire diferència entre els yukates per adults i els de nens (crec que uns 1000 yens de diferència).
  Merci per l'aclaració, ja sabia que es deia Obi però no em sortia el nom!! jajaja (això em passa per actualitzar el blog a la 1 de la nit... sempre igual! jejeje)

  Ueeee ja tindré una seguidora segura per el viatge de NY! jejeje
  Ens ho vam passar de conya tot i que Japó és Japó! jejeje
  Intentaré començar aquesta setmana o la següent... m'hauràs de llegir quan tornis del viatge! :D

  Molta sort!! I esperem notícies teves!!!!

  ResponElimina
 3. ^_^ ens autoseguirem els blogs jejeje ains cuantes coses per disenyar i a mi em costa fer questes coses jajaja

  ResponElimina