Xarxes socials

Soho, Chinatown, Little Italy i Greenwich Village

dijous, 22 de novembre del 2012

Hola a tots!!
Sí, estic viva.... després de 4 mesos de no escriure em torno a posar les piles que he d'acabar d'explicar el viatge a NY!!
Avui us explicaré la nostra visita als barris de Soho, Chinatown, Little Italy i Greenwich Village (on hi ha la casa de la Carrie de Sexo en Nueva York i altres llocs emblemàtics de la sèrie).

Chinatown i Little Italy són dos barris que estan allà mateix, per tant en menys d'un dia te'ls pots rècorrer tots dos.
Vam tenir la mala sort que aquell dia va ploure i moltes de les paradetes que hi ha habitualment no hi eren...
Per arribar fins a Chinatown abans vam passejar per el barri del Soho, un dels barris que em va agradar més!
Està ple de botigues de roba i de tot en general a uns preus molt barats, i hi ha molt d'ambient! Em vaig firar moltíssim....(Recordeu de dur la maleta mig buida perquè tornareu carregats de coses!!)





(en una de les botigues del soho vam trobar aquests maniquís tan "exhuberants" jajajaja)

Les fotos que venen a continuació són del Little Italy, un carrer que és tot d'Itàlia, ple de banderes, pizzeries, pasta... etc. Com que està al costat de Chinatown hi ha moltes botigues que són de xinos però amb banderes d'Itàlia a fora i l'única diferència és que els souvenirs tenen la bandera estampada! jaja


(façana gegant amb la bandera italiana)



(vista del carrer de Little Italy)

(Little Italy amb l'Empire State de fons, imagineu-vos si és alt que estavem a molts Km de distància i encara el veiem!)



Les fotos que venen ara són de Greenwich Village, un barri molt macu que sembla d'un poble (no dóna la sensació que estiguis a NY) i on hi viuen famílies de classe mitjana-alta.
També és un barri molt bohemi i on hi ha molt d'ambient a la nit.
En aquest barri vam trobar un carrer que ens va fer gràcia, el Gay St! jeje


També per aquesta zona hi ha la famosa pista de bàsquet anomenada "The Box", on s'hi fan moltes competicions i tornejos. En Yesu no s'ho podia perdre, volia jugar i tot però quan va veure lo grans i forts que eren els que hi jugaven va desistir... No fós cas que li fotèssin 4 òsties! XDD





Al barri de Greenwich Village és on s'han rodat moltes escenes de la famosa sèrie "SEXO EN NUEVA YORK".
Concretament és on hi ha la casa de la Carrie Bradshaw (la protagonista de la sèrie), i la pastisseria "The Magnolia Bakery", que també surt a la sèrie i ha aparegut a nombroses pel·lícules.
La casa es troba al Perry St al número 64.


(aquesta és la casa de la Carrie de Sexo en NY)


(M'ha costat molt trobar una foto de la Carrie sortint de casa seva!!)


A la casa de la Carrie vam tenir alguns problemes ja que el carrer estava ple de gent que volia fotografiar-se davant de la famosa casa (no pots pujar les escales perquè hi ha una cadena que impedeix el pas) i resulta que va sortir el propietari de la casa i ens volia fer fora a tots.
Jo em vaig encarar amb ell perquè no em pot fer fora d'una via pública, una altra cosa seria que jo estigués pujant els escalons, però si estàs a la vorera d'un carrer no et poden dir res.
El tiu es va posar com boig i deia que trucaria a la polícia i que no sabíem qui era ell i no sé quantos.... Deu n'hi do quin tiu més amargat... Si no vols tenir gent peel carrer no prestis la teva casa perquè surti a una sèrie famosa!
Tot i que tinc entés que fa poc la casa ha quedat buida i ara està a la venta... millor perquè per trobar-te bordes així!

A la cantonada del Perry St, hi ha la famosa pastisseria que us comentava! Hi havia una cua llarguíssima per comprar-hi! Nosaltres vam fer unes quantes fotos de fora i vam marxar... t'hi podies passar hores allà esperant.



(Les madalenes més famoses que fan)

I finalment arriben les fotos del barri de Chinatown, que és bastant gran!


(vam dinar en un restaurant Tailandes que estava boníssim!

(no hi havia gaire ambient per la zona ja que al matí havia plogut bastant....)

(tot el barri està ple de botiguetes minúscules ben plenes de souvenirs i coses! Us recomano que regatejeu, normalment solen baixar els preus de les coses perquè hi ha molta competència)

(És increíble la pudor que feia aquest menjar que tenien a fora... jo no sé si estava podrit o què però de veritat que casi vomito.... totalment asqueròs!!! :S)


(molava molt l'edifici del fons... era super alt i estava foradat per sota! El carrer passava per el mig de l'edifici)


I això és tot per avui!!
Espero no tardar tant a actualitzar! :D
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Comentari Blogger

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada