Xarxes socials

Times Square!!! :D

dimarts, 3 de desembre del 2013

Hola a tothom!! Després d'un any de no actualitzar el blog degut a uns problemes amb els tamanys de les imatges i mandra en general... he decidit tornar-m'hi a posar i aviam si agafo una rutina ja que tinc moltes coses i llocs nous per explicar!

Avui sense dubte toca una de les entrades més esperades: TIMES SQUARE!!! Per mi un dels llocs més impressionants que he vist!


La veritat és que només d'arribar-hi ja t'impressiona, sigui de nit o de dia! Però de nit és espectacular! Està tot ple de llums i edificis amb mil panells de colors amb propaganda de totes mena i farcit de teatres on fan els millors musicals! (Per fanàtics dels musicals com jo és el paradís!)


Hi vagis a l'hora que hi vagis sempre està petat de gent i amb un ambientàs flipant! I també hi ha molta gent disfressada i fent shows pel carrer. 


Una cosa que em va fer molta gràcia, és que al mig de Times Square hi ha com una grada amb escales on pots seure i contemplar tot el moviment de la plaça. Sempre està ple de gent i nosaltres cada dia hi anàvem a seure un rato ja que no et cansaves de mirar a tot arreu.

(Graderia d'escales a Times Square)


En qualsevol moment et pots trobar amb algun rodatge d'alguna pel·lícula o amb programes de televisió en directe des d'allà.


I és flipant la mà de limusines que van passant tota l'estona pel carrer! Aquí us deixo una petita mostra:
(El tràfic de cotxes i gent és frenètic i continuo)

Els policies de NYC són molt catxondos i simpàtics! XDDD Es deixaven fer fotos amb tothom i inclús em vaig atrevir a fer una mica el pallasso... i ells tant contents!  I molt autèntics! jejeMolta gent m'havia dit que Times Square no era res comparat amb el barri de Shibuya de Tokio, doncs personalment em va impactar molt més Times Square. No sé si va ser perquè va ser el primer lloc així on vaig estar o bé perquè quan vaig estar a Tokyo les llums estaven a mig gas (degut a que hi havia hagut el tsunami feia poc), el que si que sé és que Times Square és un lloc que no us decepcionarà!!

Acabo l'entrada amb unes quantes imatges més del lloc! Espero no tardar tant en tornar a escriure... que ja tinc ganes d'acabar el blog de NY!Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
  Blogger Comment

1 comentaris:

 1. Genial guapa!! Aixi podrem comparar els llocs en diferent época jeje
  A Jordi tb li va impactar molt mes Times!
  Ni shibuya, ni akiba, ni picadilly!!
  El número y calitat de pantallas que hi ha a times square es incomparable!! Sempre es de día jejeje

  ResponElimina