Xarxes socials

Dia 5 (I): Queenstown

diumenge, 24 de gener del 2016
Hola a tots!
Avui us parlaré de Queenstown, un dels llocs que em van agradar més de Nova Zelanda i on m'hagués agradat quedar-m'hi a viure! :)
Vam arribar a Queenstown un dia al vespre i ens hi vam quedar dos nits ja que hi ha moltes coses per fer i visitar! I si haguéssim disposat de més temps hi hauríem estat més.
Per primer cop des de que érem a Nova Zelanda, arribàvem a un lloc on hi havia molt d'ambientillo i veies gent per tot arreu més tard de les 6 de la tarda! ueeee! (Després de tants dies sense veure casi ningú i ovelles a dojo ja teníem ganes d'anar a un lloc amb més marxa).

(Vista aèria de Queenstown, en una imatge de google)

Ens vam allotjar al càmping "Queenstown Lakeview Holiday Park", un lloc que està molt cèntric i que té vistes al llac. 
A més aquest càmping disposa de bons equipaments, mitja hora de wifi gratis diària i és molt gran! Ens va agradar molt!


El vespre que vam arribar, vam anar a un I-site a buscar mapes i informació d'activitats i caminades que es podien fer per la zona.
En aquesta web podeu trobar molta informació sobre la ciutat:


Aquí us deixo un mapa amb el punts més destacats de Queenstown i marcat amb línies discontínues hi ha les rutes a peu més importants.


(Clickeu per ampliar el mapa)

Queenstown està situat a la regió d'Otago i davant del bonic llac Wakatipu.
És una població molt turística i famosa perquè pots practicar-hi moltíssims esports d'aventura entre els que destaca el Bungy Jump (una espècie de Puenting on vas lligat pels peus i saltes al buit des de molta altura, a Nova Zelanda a més hi ha el Bungy més alt del món).

Com que teníem previst passar tot el dia a Queenstown, volíem practicar algun esport d'aventura i després de mirar totes les opcions i preus (sí, sol ser bastant car tot...) ens vam decidir per el parapent ja que sortia bastant bé de preu comparat amb altres activitats (uns 110 euros per persona) i era una cosa que sempre havíem volgut provar. 
Ho vam reservar a la recepció del càmping i ens van donar hora per anar-hi al migdia (si podeu és millor reservar-ho el dia abans per assegurar disponibilitat).

El matí ens quedava lliure així que vam decidir anar a fer una volta per el poble i després una caminada per els Queenstown Gardens.
Ens feia un dia de conya i vam disfrutar molt de passeig! Queenstown és genial i preciós!!

Aquí teniu unes quantes fotos del nostre passeig:

(La platja de Queenstown)

(Llac Wakatipu)




El camí està ple de gronxadors i cordes per saltar rotllo "Tarzán", ens ho vam passar pipa!

(Fent-nos les Miley Cyrus de Nova Zelanda)

També hi ha molts de bancs situats en punts estratègics per contemplar les vistes.




(Aquest cotxe ple de gespa ens va fer gràcia)

Durant el nostre passeig vam disfrutar de molta calma i tranquil·litat perquè normalment als matins és quan els turistes i la gent va a fer els diferents esports d'aventura i el poble està més tranquil.
Va ser genial poder gaudir d'aquests llocs pràcticament sols! :)

(Hi havia una pau i tranquil·litat...)




A la 1 del migdia vam tornar cap al càmping ja que era allà on ens havien de venir a recollir els de l'empresa del parapent. Quina emoció!!! Jo mai m'hagués pensat que em tiraria en parapent i més així de cop i sense tenir temps d'assimilar-ho! jaja
Aquesta experiència us l'explicaré en la pròxima entrada, només avançar-vos que va ser única i genial! Llàstima que ens va treure forces hores i ens hagués agradat poder fer més coses per Queenstown.

Un cop acabat el vol en parapent (vam acabar cap a les 5 de la tarda), teníem dues opcions: o bé pujar amb la góndola (un telefèric) fins a l'skyline Queenstown o bé pujar a peu al Queenstown Hill. 
Les dues eren muntanyes amb unes vistes brutals de Queenstown, però pujar amb la góndola era una mica car i com que també preferíem fer una caminada vam optar per anar a Queenstown Hill (907 metres).

Aquesta excursió es pot fer amb un parell d'hores, és comença des de Belfast Terrace i val molt la pena ja que les vistes són maquíssimes! Això sí, el camí de pujada és força empinat!

(A mig camí de Queenstown Hill)

(Centre de Queenstown)


(Els bancs en llocs estratègics que m'agraden tant!)

(Aquí ja érem gaire bé a dalt de tot)

(Últims esforços de pujada)

(Des de dalt del cim)

(Feia caloreta i tot)

(Vam trobar aquesta calavera a dalt de tot i ens va servir per fer fotos artístiques)

(Vistes de les muntanyes i el llac Wakatipu)


(Foto de la "Basket of Dreams": és com una espècie de cistella de ferro molt famosa que es troba gaire bé a dalt de tot i des d'on tens bones vistes)

Des del cim vam veure la posta de sol! Va ser genial! Ara bé, després vam haver de baixar corrents ja que sinó ens quedàvem sense llum i has de passar per zones de bosc una mica frondoses.


Un cop a baix de tot vam anar a fer una volta per les botigues del centre (si!! aquí encara estaven obertes! ueeeee! No com a altres pobles que entre 5 i 6 de la tarda ja està tot tancat).
Després vam anar a sopar en un restaurant i cap a dormir que havia estat un dia molt llarg i ben aprofitat! :)

En la pròxima entrada l'aventura amb parapent!


Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Comentari Blogger

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada