Xarxes socials

Tokyo: Asakusa, Odaiba i Tokyo Tower

dilluns, 9 de gener del 2012
Hola a tots!
Aquell dimarts ens vam aixecar i feia molt bon dia, per tant vam decidir aprofitar per visitar la torre de Tokyo, el barri d'Asakusa i llavors agafar un vaixell fins a la badia de Tokyo a Odaiba.

Vam agafar el metro fins a la parada de Hamamatsucho i llavors des d'allà has de caminar uns 15 minuts fins a arribar al Zojoji Temple i a la torre de Tokyo.

(Tokyo tower)

(Quan surts del metro veus la torre així)

Vam veure el Zojoji per fora perquè voliem fer moltes coses en un dia i no sabiem si tindriem temps de fer-ho tot, semblava xulo i estava ple d'estàtues típiques amb els mocadors vermells! (els san fermines que diguem nosaltres! jeje)


(Eren molt monus! jjeeje)

Al cap de 5 minuts de caminar vam arribar fins als peus de la Tokyo Tower! És impressionant! Em va agradar molt! jejee
Allà ens vam fer un piló de fotos! :D
I vam veure una cosa curiosa: hi havia un pas de zebra que des del mig del pas de vianants podies fer-te unes fotos molt xules amb la torre de fons (hi havia molt bon angle), i una familia japonesa es va posar al mig de la carretera a fer-se fotos.
Mentre es feien fotos va arribar un autobús que volia passar i varis cotxes, aquí el bus en veure que s'estan fent fotos enmig de la carretera hagués començat a pitar o a cridar, doncs allà no! Són tan educats i tranquils que el bus es va parar (durant 1 o dos minuts), va esperar que acabèssin de fer fotos i després va continuar sense fer cap merder. Són l'òstia els japos! :D



Per pujar a la torre vam tenir sort i només vam haver de fer uns 40 minuts de cua. Casi bé tothom era japonés, no vam veure cap turista occidental.
Les vistes són fantàstiques!


(Odaiba des de la tokyo tower)

(Temple Zojoji)





 Quan sorties de la torre aquest simpàtic mico t'esperava a la sortida i feia una petita exhibició.



Quan tornavem al metro ens vam fer unes fotos molt xules amb la torre reflexada a les ulleres! :D



Després vam anar cap al barri d'Asakusa, i el primer que vam fer va ser anar a buscar la riba del riu Sumida per comprar uns tiquets per agafar un vaixell que més tard ens portaria fins a Odaiba.
Un cop comprat el bitllet (crec que eren uns 1000 yens), vam passejar una mica per la riba del riu Sumida i vam veure la famosa torre de la cervesa Asahi.



Després vam anar cap a la zona del temple Sensoji al barri de Kaminarimon!
Em va encantar!!! El fanal de l'entrada del temple és grandiós!!





Des d'allà vam poder veure la Torre de Tokyo Sky Tree de 634 metres i que s'inaugurarà la primavera del 2012. Serà la més alta del món!


 Tot el camí que va fins al Sensoji, està ple de paradetes amb milions de souvenirs! Ens vam firar allà, tenen coses súper xules!! Val la pena dedicar-hi una estona! :D



Llavors vam comprar un combini i vam anar a menjar-lo a la riba del riu Sumida, mentre esperàvem per embarcar al vaixell que ens havia de dur a Odaiba. (També vam tenir temps de fer-nos fotos fent parides)


El vaixell era súper modern i tot de vidre, el viatge durava uns 45 minuts i veies unes vistes increïbles de Tokyo des del riu. Us el recomano!!!


(Interior del vaixell)

Vistes des del vaixell:



(Aquí darrera la columna hi havia una parella que estaven clapant... XDDD mira que pagar per veure vistes i adormir-se.... però típic dels japonesos!)



Aquí ja havíem arribat a Odaiba i vam fer un passeig per el moll i per una zona que hi ha com una platgeta. Jo m'hi volia banyar perquè feia molta calor, però l'aigua estava guarríssima i vaig desistir!


(Edifici Fuji TV)

(La platja que estava tan bruta...)

(Rainbow bridge)

(La còpia de l'estàtua de la llibertat, tot i que és molt més petita que la original)


(Les vistes són genials!)

Mentre érem per allà vam veure un grup d'escolars que voltaven per allà, primer venien les noies i després els nois.



Mentre esperàvem per veure la posta de sol, vam anar a fer volts per els centres comercials que hi han per allà. (Vam comprar xuxes japoneses, que són rarotes... jejee no em van agradar gaire)
A les 6 es començava a fer fosc, i a les 7 obres les llums.
Ho van obrir tot menys el pont de Rainbow... per el tema de les restriccions d'energia... quina pena perquè ha de ser brutal! (normalment l'il·luminen amb llums liles).
Vaig fer moltíssimes fotos de la posta de sol, però cap plasmava exactament el que veiem! Era molt més xulo en directe!



(panoràmica on es veu el pont, l'estàtua de la llibertat i la torre de Tokyo)

(ja de nit... aiixxx que macu!!!)


Vam estar fins casi les 8 contemplant el paisatge! Va ser meravellós! :D
Llavors vam agafar el metro i vam tornar cap a l'hotel! Un dia rodó, ens va fer molt bon temps i tot ens va sortir perfecte! Em va agradar moltíssim tot el que vaig veure!
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

4 comentaris:

  1. que bona la foto de les ulleres jeje!

    no vau anar al joypolis? a mi em tocará anarhi xD
    i ara a sobre s'ha enterat que al fuji Q on anirem a veure el evangelion world, hi ha la mega montaña rusa, va sortir l'altre día en un documental em sembla que s'hi vol pujar xD

    ResponElimina
  2. Eiii doncs al joypolis no hi vam anar. jeje
    Per cert Akasha com et dius de nom?? Tan de temps parlant i no sé el teu nom real! XDDD

    Uaa em fas enveja perquè d'aquí res estaràs per Japó!!! Hi cabo a la maleta?? :P

    ResponElimina
  3. uff massa gent ja hi tinc que ficar a la maleta xD
    em dic Vero ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alaa Vero com la Veronicks! jeje

      Bueno aviam si ens agreguem al facebook, així podràs veure totes les fotos de Japó que les tinc allà i jo et podré seguir quan tu marxis cap allà! jeje

      (ara estic fent una nova entrada però és molt llarga i no acabo mai... no sé si la podré acabar per avui...)

      Elimina