Xarxes socials

Tokyo: Shinjuku, Ikebukuro, Tokyo Dome i Palau Imperial

dijous, 26 de gener del 2012
El dijous ens vam posar la directa i vam fer una pila de barris de Tokyo ja que se'ns acabaven els dies i ho volíem veure tot! ;D

(Foto treta de google:Vista de Shinjuku amb el Mt. Fuji de fons. Nosaltres no vam tenir tanta sort i aquell dia feia núvol i una mica de boira) 
Vam començar per Shinjuku, que no hi haviem estat de dia, i vam aprofitar per pujar a la torre sud de l'edifici del govern (és gratis).
Des d'allà hi ha unes vistes increíbles!! :D

El barri de Shinjuku és dels que més em va agradar. És impressionant veure tots els gratacels tan alts i tota la zona financiera. A més està tot impecable! :D




(L'edifici del govern on vam pujar)

Quan vam haver pujat a dalt de la torre sud (és la que té millors vistes), se'ns va acostar una treballadora de la torre i es va oferir a fer-se com de guia i ens anava explicant que eren tots els edificis i coses que veiem des del mirador (ens ho explicava en anglès).
Primer ens va agradar que ens ho expliqués, però la dona s'ho va pendre en serio i al final ja es feia pesada perquè la teniem tota l'estona enganxada i no podiem fer fotos ni res... jeje
Al final quan vam haver fet la volta, vam parlar una mica amb ella del que ens havia agradat més de Japó i va marxar (sort perquè no havia pogut fer cap foto!).

(també tenen una còpia de l'Empire States de NY, tot i que és molt més petit que l'original)




(Aquest parc crec que és el Yoyogi Park)

(La nova torre de tokyo, la més alta del món que s'inagura aquest 2012)

(Quan vam baixar dela torre ens vam trobar aquest home amb tots aquests gats... semblava boig)

Després vam fer una volta ràpida per Shinjuku i vam veure l'escultura amb la paraula "LOVE" (la que també hi és a Nova York).


(Els semàfors estan en aquesta mena de cercle de ferro, era curiós!)

(L'estàtua Love, igual que a NY)

Un cop acabada la volta, vam agafar el metro i vam anar cap a la zona del Palau Imperial (per cert, l'estació estava en obres i la zona dels voltants per fora també).

No vam entrar dins del Palau Imperial i només vam fer una volta per fora i quatre fotos. Feia una calor horrible que no es podia aguantar... A més ja començavem a notar el cansament de tants dies de viatge, i cada vegada anavem més lents de ritme.
La zona del voltant del palau està super cuidada i amb uns arbres super xulos!!





(Els arbres guais dels voltants del Palau)




Llavors vam agafar el metro fins a la zona del Tokyo Dome!! (jo el volia veure, que surt a molts mangues!! jeje)
Vam fer tota la volta pel voltant del Tokyo Dome, deu n'hi do que gran que és! Per allà als voltants també hi ha un parc d'atraccions i botigues comercials.
Hi vam fer un voleio i no estava mal! Llàstima que haviem de posar-nos la directa perquè no teníem temps.





(La muntanya russa passava per dins de l'edifici, molava molt!)

A la tarda i fins al vespre, vam estar per el barri d'Ikebukuro. Vam anar a l'edifici Toyota Amlux, on pots remenar i provar els últims models de cotxes, jugar amb els simuladors... etc!
Ens ho vam passar bomba!



(Com que anava amb vestit, va venir una dona de l'Amlux i em va fer posar una manta a les cames!! FLIPA! Amb la calor que feia!)


(Ho vam provar i remenar tot! jiji)







A l'edifici d'Amlux ens hi vam estar més d'una hora! jajaa Eren una passada els simuladors!! ;) I estava ple de nens que sortíen del cole i anaven allà a jugar a les màquines i a pujar als cotxes.

Després d'això vam anar al centre comercial de Sunshine City i de cop veiem molta gent allà apilonada fent cua com si esperessin a algú.
Resulta que un grup de J-POP coreà que es diuen: ZE:A, venien al centre comercial i estava ple d'adolescents histèriques esperant-los i moltes càmares de tv i periodistes.
En veure tot el merder vam decidir posar-nos per allà al mig i vam aconseguir posar-nos en una molt bona zona on ho veiem tot súper bé.
Al cap d'una mitja hora van aparèix els cantants i tothom es va posar a cridar! Tenim vídeos i flipes dels crits! XDDD
A més tothom portava ple de cartells i pancartes super currats i de colors!
El del grup aquest van sortir i van fer una roda de premsa, van ballar una mica i van marxar. Eren un piló de nois al grup!!
En fi us poso unes quantes fotos perquè us feu a la idea!








(Tots aquests eren del grup)



Després d'això vam anar a un CAT-CAFÈ, que us explicaré en el pròxim dia ja que es mereix una entrada en exclusiva! jijiji
Apa bona nit! :D
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

2 comentaris:

  1. uooooooooooo eso eso jejej el nekocafe!!! xD jo tinc fitxat un a odaiba xD

    ResponElimina
  2. Aviam si ho poso al findee que últimament estic molt perra d'escriure... jejee

    ResponElimina