Xarxes socials

Spanish Party i tornada a casa...

dijous, 8 de març del 2012
Hola a tots!
Avui us explicaré la nostra experiència a la Spanish Party que vam anar a Tokyo! :D

(Nosaltres amb alguns amics a la Spanish Party)

Les Spanish party són unes festes que es van fent cada mes a Shinjuku, la finalitat de les quals és que els japonsesos que estudien espanyol es puguin relacionar amb gent d'aquí i practicar el que aprenen a classe a part de fer nous amics.

Aquí us deixo el facebook oficial on hi ha tota la informació:

(Actualització 2016: Actualment no sé si encara es celebren aquestes festes, veig que el facebook està una mica abandonat des de fa temps..)

Les organitzen en Rubén (un noi originari de Sòria) i la Reina (una noia japonesa), una parella molt maca que s'ho curren molt i són molt simpàtics!
Jo estic en varis grups de facebook sobre espanyols i catalans a Japó, i també participo en el fòrum de "Los Viajeros" a l'apartat de Japó, i mentre érem allà em va arribar un missatge pel facebook d'en Ruben que m'explicava que feien aquesta festa i ens hi convidava.
Vam pensar que era una bona manera de conèixer gent de Japó i com que es celebrava durant la nostra última nit allà així acomiadàvem el viatge com cal!

(En Ruben i la Reina)

La festa era a les 8 en un hotel de Shinjuku i l'entrada valia 1000 yens (inclou una consumició i menjar). Sense dubtar-ho ens vam plantar allà!
En arribar a l'hotel et feien treure les sabates i pujaves a la planta on es feia la festa.  Quan pagaves l'entrada et donaven un qüestionari amb 4 o 5 preguntes sobre tu que et servia per poder establir conversa amb l'altre gent.
Per exemple et preguntava si tenies mascotes, quina música t'agradava, etc.... I clar tu anaves veient a gent per allà i els hi podies fer les preguntes per tal de trencar el gel i començar a parlar.


Hi havia força gent a la festa, unes 50-60 persones i la gran majoria eren japonesos. Només d'entrar ja se'ns van acostar un grup de "japos" per preguntar-nos coses i parlar-nos!
Va estar molt bé, ens sentíem importants i tot ja que feien cua per parlar amb nosaltres! jejeeje
Vaig quedar parada de lo bé que parlaven l'espanyol molts d'ells i alguns fins i tot sabien de l'existència del català! :D

(Fent amistats... jeje)


(Que ben envoltada que estic! jiji)

(Em va fer molta gràcia que a la festa hi hagués el típic pa amb tomàquet!! ueuee també hi havia truita de patates, calimotxo... etc! XDD)

(Vista general de la festa)

(Tots fent el símbol de la victòria contínuament! jeje Ens van explicar que per ells simbolitza la pau. Jo ara inconscientment sempre faig aquest símbol a les fotos! Se m'ha enganxat!)


(Tothom era molt simpàtic i és molt fàcil relacionar-se amb ells!)

Quan els hi vaig començar a parlar de manga van flipar que aquí veiéssim tantes sèries japoneses! jejee
Em vaig animar tant que com que m'agrada molt dibuixar els hi vaig fer mini-retrats manga als que m'ho van demanar! jejee flipaven!! I jo m'ho passava teta!

(Dos nois molt simpàtics! jeje)

(Totes les sabates de la gent de la festa escampades pel hall de l'hotel)

Ens ho vam passar de conya a la festa! I encara tinc contacte amb molts dels amics que vam fer allà! Si esteu per Tokyo i coincidiu amb alguna festa d'aquestes no us la perdeu!

Després de la festa un parell de nois japonesos que vam conèixer ens van acompanyar casi fins a l'hotel (que amables que són)!
I res... vam anar a dormir ben tristos perquè era la nostra última nit a Japó....

El diumenge al matí ens vam aixecar a les 6 per anar cap a l'aeroport!
Mentre hi anàvem un home anglès ens va preguntar si havíem sentit el terratrèmol d'aquella matinada...
Jo com que dormo com un soc no em vaig enterar de res.... però en Yesu si! Diu que va anar al lavabo i que li va semblar que es movia tot, però com que estava mig adormit es va pensar que s'ho imaginava...
Llavors ho vaig buscar i es veu que va ser un terratrèmol de 5 graus a l'escala de Richter! Deu ni do... si que estan ben preparats allà perquè jo ni el vaig notar! jaja

La tornada amb avió va ser dura... quan portàvem una hora volant i estàvem passant per sobre Xina vam patir moltíssimes turbulències! Estava passant un tifò per Xina i ens el vam menjar! Quina por!!! 
Precisament va ser mentre dinàvem i els plats ens anaven d'un costat a l'altre, la gent cridava.... ufff! A sobre es van fer malbé les pantalles de l'avió i vam haver d'estar les 9 hores restants de vol sense poder veure cap peli ni fer res... :(
Després de fer un transbord a Londres, al cap d'unes 25 hores de viatge vam arribar a casa.... quina pena ja ens hi hauriem quedat al Japó... aixxx!

En fi, a la pròxima entrada us explicaré els souvenirs que vam comprar i us posaré unes quantes fotos!

Salut! :D
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

4 comentaris:

  1. jo tinc el facebook d'aquesta gent!! haig de mirar si em coincideix la festa els dies que estic a tokyo, pero em sembla que no U.U

    fuaaaa no vull ni pensar com estaré el día que hagi de tornar!!!! m'hauran d'obligar a pujar a l'avió xDD

    em de buscarnos un negoci per allá!!!! podem fer de guies o algo xD

    ResponElimina
  2. Uff ja veuràs quin baixón quan tornes... a mi encara em dura la depre...
    Avui he somiat que tornava a anar a Japó! Quina emoció però quin patacasso quan m'he despertat! :(

    Ostii siii busquem feina i emigrem allà! jeje

    Nena que guai et keden menys de 2 setmanes no?? vaaaa emportate'm cap allà! ;P

    ResponElimina
  3. jaja se m'han ofertet fins i tot de portamaletes xD
    ens em d'anar cap allá les 4!! amb veroniks i celes muntem algo xD

    ResponElimina
  4. Siii seria guai!!! jejjeje
    Nenaaa agrega'm al facebook així podrem parlar millor!!! Busca'm per Sara Rosés! ;)

    ResponElimina