Xarxes socials

Visita a Queens

divendres, 11 de maig del 2012
Durant l'excursió de "Contrastes", que us he comentat en anteriors entrades (visitàvem els diferents barris de NY), també ens van dur al barri de Queens.


El barri més pijo com aquell qui diu... el de les típiques cases de pel·lícula i que hi ha un noi que va amb bici tirant els diaris als jardins! jeje
La gent que viu allà té moooolta pasta... quines casasses i quins cotxes!
Per aquest barri hi vam passar amb la furgoneta i les fotos que vaig fer han quedat una mica mogudes, però ja serveixen perquè us feu una idea.


Super cases!! I a més ens va dir el guia que fan com a les pelis i  a moltes cases no tenquen ni amb clau la porta.




Aquesta casa tenia una bústia que era una reproducció de la casa amb petit!! (a la foto superior la bústia i a sota la casa original)


(Moltes de les cases teníen aquesta vista des dels seus jardins! I moltes teníen ports privats amb les seves barquetes!)



Una de les coses més curioses de Queens és que està a tocar del Bronx, només has de creuar un pont per passar d'un barri a un altre i sembla que estiguis en un altre món!
Passes del barri més xungo al més ric! Un bon contrast!


(vam passar per davant de les oficines del famós diari New York Times)

Al barri de Queens és on es celebra el famós OPEN QUEENS de tennis. Quan nosaltres hi vam estar faltaven 3 o 4 dies perquè començes i en Rafa Nadal corria per allà (tot i que no el vam veure).


(Entorns del Open Queens de tennis)


(fent el friki que ja tocava! jeje)

Sortint de Queens et trobes el cementiri més gran del món!! Impressiona moltíssim veure tantes tombes a terra, és geganti!! (la foto no li fa justicía) I amb l'Skyline de Ny de fons!




Això és tot per avui, la setmana que ve més! :D
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

1 comentaris:

  1. pues quin canvi si!!!! ara diuen que el Bronx s'está rehabilitant, una part. que s'han instalat gent rotllo bohemia y está de moda xD ja ta diré com el trobarem quan hi anem xD

    ResponElimina