Xarxes socials

Nova York de nit

divendres, 6 de novembre del 2015
Si una ciutat és espectacular de nit aquesta és Nova York!
Com que volíem conèixer els millors llocs i miradors de la ciutat, vam reservar una excursió que es deia "Nova York de nit" on et portaven a diferents miradors realment impressionants (alguns desconeguts per molts turistes) on admirar les vistes.

(Vistes nocturna de NY)

L'excursió era en castellà, durava unes 3 hores i et venien a buscar a l'hotel amb una furgoneta (era per grups reduïts de 6 a 8 persones).
T'anaven portant a diferents miradors i et deixaven una mica de temps lliure a cada lloc per admirar les vistes i fer unes quantes fotos (Vaig maleir-me per no tenir un trípode... molt difícil fer les fotos sense ell).

El mirador que més em va agradar va ser el de Queens! Ens van portar a un parc fantàstic (amb hamaques i tot) i des d'allà la vista era brutal!
Si voleu anar a aquest parc cal agafar la línea 7 de metro en direcció Queens/Brooklyn i baixar a la parada de Jackson Avenue. Llavors cal caminar 3 o 4 carrers i ja trobareu el parc. Val la pena!


(Fantàstiques vistes!)




(Aprop del mirador de Queens també hi havia una zona de graffitis molt gran)


També ens van portar al mirador que hi ha a Brooklyn, just a sota del pont i vam poder fer fotos tan maques com aquestes:

(Pont de Brooklyn)



I l'últim mirador on ens van portar no recordo ben bé a quina zona era... em sona que també era per Queens però ara no ho sé segur...

(Aquí davant hi havia un barri de cases, el que donaria jo per tenir aquestes vistes des de casa!)


Finalment l'excursió acabava amb una volta pel centre de Manhattan i et portaven a l'Empire State (on teníem l'entrada inclosa i així ens evitàvem les possibles cues).
En aquesta entrada no he posat les fotos de l'Empire States perquè ja estan en una altra publicació del blog.

En definitiva, una excursió que val la pena per anar a molts llocs on els turistes no coneixen i on es poden apreciar diferents vistes de la ciutat.

(Manhattan de nit)




Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Comentari Blogger

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada