Xarxes socials

Fotomatons japonesos (PURICURA)

dimecres, 30 de novembre del 2011
Avui no tinc massa temps per escriure, per tant faré una entrada explicant com funcionen els fotomatons japonesos, altrament dits: "Puricura". (No sé com si és correcte dir "fotomatón", però no sé com anomenar-ho sinó...)


Si els voleu provar llegiu l'entrada ja que a nosaltres ens va costar bastant pillar el funcionament i vam haver de fer varis intents! jeje

(de fotomatons d'aquests n'hi ha a patades!! A tot arreu!!)


Primer de tot explicar una mica que és això de la puricura: resulta que les japoneses tenen molta obsessió amb els ulls, sempre se'ls maquillen molt, s'hi posen pestanyes postisses, lentilles de colors... etc. 
Moltes japoneses volen tenir els ulls rollo occidentals, ben grans i de diferents colors, i per això es van inventar els fotomatons de puricura.
Són com els típics fotomatons de les estacions de tren, però aquests et deixen la pell ben fina i maca i et fan els ulls gegants i brillants! (és una passada com et deixen! jeje)



Aquests fotomatons estan formats per dos cambres i val 400 yens (uns 3,9 euros) fer-se les fotos. 
Primer entres en una cambra de color verd (per poder cambiar el fons a les fotos fàcilment) amb una pantalla i després de posar-hi els diners t'apareixen 10 fotografies de dos noies japoneses fent diferents postures.
D'aquestes tu n'has de triar 6 o 7 i llavors et tira 6 o 7 fotos on tu has d'imitar les postures que has escollit.

(aquesta és la cambra on tries els poses i et fan les fotos)

Un cop fet això has de passar a l'altra cambra del fotomatón (això nosaltres no ho sabiem i ja pensavem que ens havien estafat perquè les fotos no sortien).
Allà hi ha dues pantalles amb llapis tàctils i al cap d'uns minuts apareixen les fotos que t'has tirat i tu i la persona amb qui t'has fet les fotos teniu un temps límit (crec que eren uns 5 minuts) per retocar totes les fotos.
Et pots canviar el color dels ulls, posar-te pestanyes, canviar el color dels cabells, afegir textos i icones.. etc.

(retocant les imatges...)

Un cop ha passat el temps límit s'imprimeixen totes les fotos que has retocat tu i el teu acompanyant.

Ara us poso unes quantes fotos de com ens van quedar les nostres! jeje
Ho vam provar dues vegades. La primera és una mica cutre perquè no sabíem com anaven els retocs i ens va passar el temps per retocar... A més jo surto amb els ulls una mica tancats perquè mirava a la pantalla enlloc de a l'objectiu de la càmera...
En Yesu si que ha quedat total! XDDD Està super afeminat! jojojo!








(que consti que els "poses" són els que et feia fer el fotomatón eh?? XDDD)

Recomano que ho proveu si aneu a Japó! És molt divertit! :D
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

2 comentaris: