Xarxes socials

Osaka

dilluns, 28 de novembre del 2011
Avui després d'uns dies de descans, parlaré de la nostra visita a Osaka.

(Castell d'Osaka)
La veritat és que hi vam estar poques hores, però és que no teniem més temps si ho volíem veure tot..

Tornant d'Hiroshima vam aprofitar el viatge fins a Osaka per dinar al shinkansen de combini, així guanyavem temps ja que teniem el temps just per arribar al castell d'Osaka.


Només d'entrar a Osaka amb el tren ja vam veure la nòria de l'edifici de HEP FIVE (un centre comercial amb una noria al sostre), impressionant! :D


Vam baixar de shinkansen i vam anar corrents a agafar la línia de metro circular (entrava amb el japan rail pass) cap al castell d'Osaka.
Des de la parada de metro al castell hi havien uns 10-15 minuts a peu per un parc, però ens van passar ràpid i és una zona maca de veure.


Per sort vam arribar a temps per poder entrar-hi. Només d'entrar havies de pujar a un ascensor que et portava fins a dalt de tot (després anaves baixant les plantes des de dalt), i a dins hi havia una guia que vam flipar perquè tenia un espanyol perfecte!! No tenia gens d'accent semblava espanyola de naixement!!
Ens va explicar una mica l'història del castell i ens va preguntar coses sobre el nostre viatge, va ser molt amable.
Al pis de dalt de tot del castell hi ha un mirador on pots mirar les vistes d'Osaka! :D Està molt bé.


Llavors a mida que vas baixant plantes vas trobant exposicions de figures, materials i històries del castell... No enteniem gaire que era cada cosa perquè les explicacions estan en japonés...

A la planta de baix de tot hi havia una cosa molt divertida! Pagaves 300 yens i et disfressaven amb kimonos o roba de guerrer perquè et poguessis fer una foto amb un tigre daurat que hi havia allà.
Nosaltres com a bons frikis, no vam deixar escapar la oportunitat i ens vam disfressar! jejee
Hi havia una parella japonesa que també estava disfressada i ens van demanar de fer-se fotos amb nosaltres.


La parella que ens demanava fotos

Aquí estic molt ben acompanyada! jeje



Aquesta nena era moníssima! :D

Un cop vist el castell vam tornar cap a l'estació per tal d'anar a la zona comercial i a veure l'edifici de HEP FIVE.
L'estació és inmensa! És com una ciutat! Estavem ben desorientats perquè hi havia mil sortides i no ens aclaravem amb els mapes, a sobre feien obres en alguns accessos... però els japonesos són tan amables que de seguida va venir un noi a preguntar-nos si necessitavem ajuda. Li vam dir que buscavem l'HEP FIVE, l'edifici de la nòria, però no ens entenia... al final fent gestos i dibuixets en un paper ens va entendre.
I llavors vam flipar perquè ens va dir que el seguissim que ens acompanyaria a peu fins a l'edifici! Què fort, això ningú ho fa aquí! Els japonesos són tan servicials i amables... aquí EL 90% de la gent no t'acompanyaria si estiguessis perdut!
Dit i fet, el noi ens va dir que el seguissim i vam estar uns 15 minuts caminant. El pobre noi crec que es va perdre perquè vam canviar de direcció vàries vegades, i l'edifici aquell no era pas tan lluny... Mentre caminavem ens anava preguntant coses amb anglès i si algo no ens enteniem ho traduia amb el google translate del seu mòbil! jejee
Ens va acompanyar fins casi davant de l'edifici i llavors es va despedir i va marxar.


Nosaltres vam ser tan burros, que ens vam equivocar d'edifici i vam entrar dos edificis més a la dreta del de la nòria (es que estaven tots molts junts i no veies a sobre de quin estava).
Vam anar a petar en un restaurant a la planta superior d'un edifici i un cambrer en veure'ns perduts, va deixar el restaurant i ens va acompanyar ben bé fins a dins de l'edifici HEP FIVE! Flipaa!! Deixen la feina i tot per ajudar-te!

Un cop a destí vam anar mirant tot el que hi havia a l'edifici, bàsicament roba, complements de noies, i a les plantes superiors fotomatóns de puricura (ja explicaré ben bé que són en una altra entrada) i sales recreatives.

Volíem pujar a la nòria però valia 1100 yens i vam decidir passar... i mentre anavem cap als recreatius ens vam trobar amb una taula on hi havia 3 noies dibuixants manga que feien caricatures manga.
Ens va fer molta gràcia i vam decidir fer-nos una caricatura manga!! :D
Valia uns 2000 yens però va valer la pena, aquest és el resultat:



(La dibuixant que ens va fer la caricatura)

Jo tinc els ulls marrons i la dibuixant me'ls feia blaus, i quan li vaig dir que no els tenia així es va quedar com estranyada, com si es penses que tots els estrangers tenim els ulls blaus... XDD aquesta noia no parlava gaire bé gens d'anglès i ens vam haver d'entendre com vam poder.

Després del dibuix vam anar a la zona dels "fotomatóns" i vam estar demanat fotos a les noies que hi havien per allà... Hi havia col·legiales, noies disfressades de personatges manga, tribus urbanes... etc.





És curiós perquè als fotomatons lloguen roba perquè les noies es puguin fer les fotos i quedin més guais. A més aquests fotomatons et deixen la cara fina i et fan els ulls més grans, a part de permetre que et retoquis el color del cabell, ulls, et maquillis.... són molt entretinguts, un altre dia ja els vam provar! XDDD



Vam passar una estona molt divertida al centre comercial tafanejant tot! jeje Però no ens vam atrevir a provar-ho perquè no sabíem com anava! jaja

Quan vam marxar de l'HEP FIVE, ja era fosc i vam poder veure la noria de nit! Molt macu!!


Osaka ens va agradar molt, hi havia molt d'ambient per el carrer aprop de l'estació! Estava ple de colles de nois que ballaven al carrer, gent que cantava (vam veure una noia amb un piano que tenia una veu increíble) i veies gent de totes classes i vestits de tots colors i ben estrafolaris! Ens ho vam passar super bé!



També vam anar a un altre centre comercial de per allà aprop on hi havia un karaoke temàtic! Cada sala era decorada segons un tema: sala musical, sala per nens, sala d'amor, sala one piece... jeje No hi vam anar però vam xafardejar i fer fotos de totes les sales!





Per acabar el dia vam berenar en una pastisseria i la presentació dels dolços es tan bona que fins i tot fa pena menjar-t'ho!
A mi em van dibuixar un conillet amb xocolata! jejee


I després de tot això ja vam tornar cap a Kyoto altre cop que estàvem reventats! :P
Share on Google Plus

Yukimaka

Em dic Sara Rosés i sóc de Salt, un poble del Gironès (Catalunya). Sóc Enginyera Informàtica i una de les meves grans aficions és viatjar i fer fotos.
Espero que us agradi el meu blog!
    Blogger Comment

5 comentaris:

  1. doncs quina bona pinta te el combini del tren!!!!!! G_G

    que divertit l'ambient del centro comercial jajaja nosaltres anirém mes a la zona del den den town (que el nen xafardeji gadgets xD)

    ResponElimina
  2. Jjejee! Nosaltres només vam tenir temps per veure els voltants de l'estació i el castell... ens faltaven dies! :(

    ResponElimina
  3. yaps, bueno naltros com veurem el de matsumoto doncs si no veiem el de osaka no pasa res...
    ja saps, aixó s'arregla tornant jeje

    ResponElimina
  4. Yo también probé los fotomatones, están geniales

    El disfraz de guerrero no tiene precio!!! XD qué fotos más chulas

    ResponElimina
  5. Jjejee lo pasamos muy bien disfrazandonos! :D

    Hoy como me da un poco de palo escribir haré una entrada sobre los fotomatones! :P

    ResponElimina